Mikä on Fitnessmalli 2018 Maiju Riskalan voittava tapa? 

#sunvoittavatapa

Syksyllä #sunvoittavatapa -kirjoitussarjan aloitti Suomen ykkösaituri Elmo Lakka, ja kirjoitussarjaa jatkaa syksyn 2018 Fitnessmalli -kilpailun voittaja Maiju Riskala.

Maiju on hyvinvointialan yrittäjä ja seurattu vaikuttaja sosiaalisessa mediassa. Fitnessmalli -kilpailun jälkeen vauhtia on pienen hengähdystauon jälkeen riittänyt. Maiju kouluttautuu parhaillaan personal traineriksi Trainer4You :n koulutuksessa, valmentaa sekä tuottaa sisältöä niin omiin kuin yhteistyökumppaneiden kanaviin.

Maiju on syksyn ajan käyttänyt Voittavat tavat -kirjaa ja pääsimme nyt kysymään kokemuksia kirjasta sekä oppimaan Maijun voittavista tavoista. 

Mitkä ovat sinun voittavat tavat?

Mulle tosi tärkeää on positiivinen ajattelu ja se, että pidän katseen eteenpäin. Olen luonut sellaisen tavan, että pysähdyn kuuntelemaan ja käsittelemään omia tunteitani, jotta voin ymmärtää niitä ja hyväksyä ne. 

Toinen tärkeä kokonaisuus on hyvinvoinnin kulmakivien vaaliminen. Treenaan säännöllisesti ja ylläpidän ravitsemusta, joka parhaiten sopii minulle sekä pidän huolen levosta ja palautumisesta. Ravitsemuksessa tärkeää on juuri minulle sopiva ruokavalio, säännöllinen ruokarytmi, monipuolisuus ja riittävä energiansaanti.

 

Mitä kokemuksia Voittavat tavat -kirjasta?

Parasta on se, että kirja auttaa suunnittelemaan päivät selkeäksi ja priorisoimaan asioita, jolloin aikaa tulee käytettyä fiksummin. Se motivoi, kun kirjaa tavoitteet ylös kirjaan ja saavuttaa ne.

 

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Tulevaisuudessa aion keskittyä yritykseni ja itseni kehittämiseen ja valmentamiseen. Lisäksi haluan luennoida palautumisesta ja jaksamisesta, etenkin nuorille urheilijoille.

Seuraa Maijua instagramissa.