Mikä on Suomen ykkösaituri Elmo Lakan voittava tapa?


#sunvoittavatapa

Monesti saatetaan ajatella, että menestyminen esimerkiksi liikemaailmassa tai urheilussa on monelta osin sattumaa. Kuitenkin kun tutkitaan menestyneitä ihmisiä, niin huomataan, että heidän onnistumisensa takana on tuhansia unelman eteen tehtyjä tunteja.

Se miten ne tunnit käytät, ei ole yhden tekevää. Kun tiedät mihin haluat päästä, niin tulee sinun löytää ne omat päivittäiset rutiinit, jotka vievät sinut tavoitteeseesi. 

Lukijakuntamme on kasvanut kirjan julkaisemisen jälkeen vauhdilla ja nyt haluamme kuulla lukijoiltamme mitä mieltä he ovat kirjasta ja mitkä ovat heidän voittavia tapojaan. 

Ensimmäiseksi pääsimme haastattelemaan Suomen ykkösaituria Elmo Lakkaa.

Elmo Lakka (@elmolakka) on 25 -vuotias suomalainen 110 metrin aitajuoksija. Elmolla on kahdeksan Suomen mestaruutta ja kuusi arvokilpailuedustusta. 

Lue mitä Elmo tykkäsi kirjasta ja mikä on hänen voittava tapa.

 

Mitä kokemuksia Voittavat tavat -kirjasta?


Jo parin viikon jälkeen Voittavat tavat -kirja on opettanut meikäläiselle itsestäni jotain konkreettista. Vaikka urheilen kovaa ja ammattimaisesti, ei urheilu ole mun elämään stressiä tuova elementti. Urheillessa voin toteuttaa itseäni niin kuin haluan. Stressaan paljon turhemmista asioista ja usein vielä sellaisista, mihin en itse omalla tekemiselläni pysty edes vaikuttamaan. Ehkä juuri se voimattomuuden tunne saa sen fiiliksen mussa aikaan. Haalin myös hieman liian kunnianhimoisesti kalenterit täyteen. 

 

  

Elmo, mikä on sun voittava tapa?


Tällä hetkellä mun voittava tapa on se, etten yritä haalia itelleni liikaa tehtäviä hommia yhdelle päivälle. Pystyn paremmin panostamaan kunnolla niihin muutamiin mulle tärkeisiin asioihin ja energiaa hommien tekemiseen on ihan eri tavalla kuin ennen. Ekan treeniviikon harjoituksetkin meni superisti! Olisikohan se ratkaisun avain meikäläisen tekemiseen?

 

Haluaisitko sinä kertoa oman voittavan tapasi?

Voittavat tavat -kirjan tarkoituksena on auttaa sinua kohti tavoitteitasi. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden päästä jakamaan sinun voittavia tapojasi ja kokemuksiasi kirjasta, jolloin pääset auttamaan ja inspiroimaan myös muita ihmisiä kohti heidän tavoitteitaan.

Ota yhteyttä info@voittavattavat.fi ja kerro meille voittava tapasi!