OSALLISTU VOITTAVAT TAVAT 2.0 KEHITTÄMISEEN

Syyskuussa 2018 julkaisimme Voittavat tavat -kirjan, josta tuli syksyn hitti. Kesäkuussa 2019 teimme Fitran kanssa kustannussopimuksen uudesta 2.0 versiosta, joka tulee ilmestymään jouluksi 2019. 

Miten Voittavat tavat sai alkunsa?

Eliasta, Aleksia ja Jerryä yhdisti liikuntatieteellisen opinnot, yrittäjyys ja intohimo valmentamiseen. Kolmikko etsi jatkuvasti ratkaisuja tavoitteen asettamiseen, muutokseen, menestymiseen ja itsensä johtamiseen, niin itselleen kuin omien asiakkaiden valmentamiseen. Lopulta he tekivät kirjan itselleen, jotta voisivat johtaa paremmin omaa arkea, jossa yhdistyi opiskelu, yrittäjyys ja vapaa-aika. Kun kustannusyhtiö Fitran perustaja Riku Aalto näki kolmikon teoksen, hän halusi saada kirjan välittömästi kauppoihin ja kaikkien saataville.

Tule mukaan kehittämään kirjaa

Ensimmäisen teoksen kohdalla valitsimme kirjaan omasta mielestämme parhaat ratkaisut oman arjen johtamiseen. Olemme saaneet vuoden aikana valtavasti positiivista palautetta ihmisiltä, jotka ovat onnistuneet muutoksessa kirjamme avulla. Uskomme kuitenkin, että oppiminen ja kehittyminen on jatkuva prosessi ja olemme varmoja, että Voittavat tavat voi olla vieläkin parempi. Ja parhaan mahdollisen lopputuloksen voimme luoda vain yhdessä kirjan käyttäjien kanssa. Toivommekin, että Sinäkin jaat ideasi ja ajatuksesi, jotta onnistumme syksyn aikana luomaan jotain upeaa. Kiitos sinulle jo nyt.

Vastaajien kesken arvomme 5 Voittavat tavat 2.0 kirjaa

Voittavat tavat 2.0 ilmestyy jouluna 2019. Kaikkien avuksi olleiden kesken arvomme viisi kappaletta Voittavat tavat 2.0 kirjoja. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.